helphelp

Exameneenheden

( )

ExameneenheidInhoudenVakkernen

Module 1: Gastheerschap (v2020)
Taak:
een bijdrage leveren aan:
o de bedrijfsvoering binnen een Horeca-, Bakkerij- en Recreatie omgeving
o een aangenaam verblijf en de verzorging van gasten
o het uitvoeren van dagelijkse facilitaire werkzaamheden
o het bereiden en serveren van kleine gerechten en drank
 

P/HBR/01

Een bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering binnen een Horeca-, Bakkerij- en Recreatie omgeving

Een bijdrage leveren aan een aangenaam verblijf en de verzorging van de gasten

Een bijdrage leveren aan het uitvoeren van dagelijkse facilitaire werkzaamheden

Een bijdrage leveren aan het serveren van kleine gerechten en dranken

Module 1 Gastheerschap (1801)

Module 2: Bakkerij (v2020)
Taak:
een bijdrage leveren aan het beheren en vervaardigen van bakkerijproducten

P/HBR/02

Een bijdrage leveren aan het beheer van bakkerijproducten

Een bijdrage leveren aan het vervaardigen van bakkerijproducten

Module 2 Bakkerij (1802)

Module 3: Keuken (v2020)
Taak:
een bijdrage leveren aan het beheren van horecaproducten en bereiden van gerechten in een horecagelegenheid

P/HBR/03

Een bijdrage leveren aan het beheren van horecaproducten

Een bijdrage leveren aan het bereiden van gerechten in een horecagelegenheid

Module 3 Keuken (1803)

Module 4: Recreatie (v2020)
Taak:
een bijdrage leveren aan de uitvoering van recreatieve activiteiten

P/HBR/04

Een bijdrage leveren aan de uitvoering van recreatieve activiteiten

Module 4 Recreatie (1804)